"Güçlü Millet, Güçlü Türkiye”


Aziz Milletimiz, Ülkemizin, güvenliğe ve istikrara olan ihtiyacı bugünlerde her zamankinden daha fazladır. Her bir vatandaşımız, bu hassas durumun farkında olarak oyunu kullanmalıdır. Milletimiz, bu seçimlerde de basireti ile karar verecektir. Hayırlı neticeler çıkacağına olan inancımız tamdır. 

28 Mayıs Seçimi, Türkiye’nin gelecek kararıdır. Milletimiz vereceği oylarla, emperyalist güçlerin, terör örgütlerinin, uyuşturucu patronlarının ve sosyal medya çetelerinin birlik olup, kazanımlarımızı yok etme planlarını bertaraf edecektir. Türkiye düşmanları, “güçlü millet, güçlü Türkiye” mesajını sandıkta alacaklardır. 

Seçimin ilk turunda katılımın yüksek olması, milli irade karşıtlarına etkili bir mesaj olmuştur. Milletimizi tebrik ediyoruz. Rehavete kapılmadan aynı kararlılıkla tekrar sandığa giderek, geleceğimize milli irade mührünü vurmalıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan desteğimizi, en yüksek seviyede göstermeliyiz. 21 yıl boyunca bu gemiyi karaya oturtmayan bir lideri, Türkiye'nin istikrarına ve geleceğine bir 5 yıl daha tüm ustalığıyla katkı vermesinin önünü açmalıyız. 

Birinci seçim sonuçlarını kabullenemeyip, seçim sürecini kutuplaştıranları, verdikleri oylardan dolayı vatandaşlarımızı kınayanları, gerginlik ve linç atmosferi oluşturarak, ülkemizi kargaşaya sürüklemek isteyenleri, göçmenler ve sığınmacıların üzerinde terör rüzgârı estirenleri, aklı selime davet ediyoruz. Seçim, nefret siyasetinin bir platformu değildir. 

Seçim sonrası için kargaşa ve zorbalık vaat edenleri, gerekirse insanlık dışı muamelelerde bulunacaklarını açık açık ifade edenleri milletimize havale ediyoruz.  

Türkiye sorunlarını istikrar içinde çözecektir. Ülkemizin normalleşmeye ve hizmet siyasetinin devam etmesine ihtiyacı vardır. Sarılacak deprem yaralarımız var. Ocaklar tütmeyi, çocuklar sıcak yuvayı bekliyor. 

Şimdi birlik beraberlik, kardeşlik günüdür. Kararlı, dikkatli ve uyanık olma günüdür. Unutmayın, tehlike geçmedi. 

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak, 28 Mayıs seçiminde Cumhurbaşkanımızı desteklediğimizi kamuoyuna saygıyla arz ederiz. 

Yönetim Kurulu                                      Kurucular Kurulu