15 TEMMUZ                                İSTİKLAL DESTANIMIZDIR!


15 Temmuz, kahraman milletimizin onurlu direnişi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı liderliği sayesinde tarihimize geçmiş istiklal destanıdır.

15 Temmuz 2016 gecesi, Türkiye’nin, milli dayanışma ve cesaretle ortaya koyduğu bir beka mücadelesidir.

15 Temmuz zaferimizin ölümsüz kahramanları olan 251 şehidimizi minnetle anıyor, gazilerimize takdir ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Millet ve devlet kahramanlarımızı saygıyla selamlıyoruz. 

Milletimize, dinimize ve devletimize kasteden FETÖ terör örgütünü lanetliyoruz. Bu millet güçlüdür, bu devlet kudretlidir. 15 Temmuz destanı, bu gerçeğin somut bir ifadesidir. 

Seçilmiş Cumhurbaşkanı'nı öldürmeye teşebbüs eden, TBMM'yi, camileri, devlet dairelerini ve sivilleri bombalayan, halkın üzerine ateş açan, gözü dönmüş FETÖ terör örgütüne karşı mücadele örgüt yok oluncaya kadar sürdürülmelidir. 

Milletimizin dinine ve vatanına olan bağlılığı asla kopmayacaktır. FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütlerine ve hamilerine milli birlik ve beraberlik içinde karşı duracağız. 

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak, tüm kurum ve kuruluşları milli iradeyi korumak, darbelere, birlik içinde karşı durmak için bir araya gelmeye çağırıyoruz. 

Gönüllü kuruluşlarımızla birlikte, 15 Temmuz'u unutturmadan, millet ve vatan sevgisinin her kalbe hâkim olması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. 

15.07.2023 

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı