TGTV,  DEPREM YARDIMLARI İÇİN KEVSER VAKFI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPTI.

İstanbul, 15 Kasım 2023 - Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Yıldız ve Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Nail Çamcı, Kevser Vakfı'nı Eyüpsultan'daki merkezinde ziyaret etti. Bu ziyaret, Kahramanmaraş'taki deprem çalışmaları kapsamında gerçekleştirildi. TGTV, deprem bölgesinde yürüttüğü arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine dikkat çekmek ve bu alandaki çabalarından dolayı Kevser Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çalışye'ye teşekkür etti. 

Ziyarette, Kevser Vakfı'nın deprem bölgesinde gerçekleştirdiği kritik yardım faaliyetleri ele alındı. TGTV temsilcileri, Kevser Vakfı'nın bu zor zamanlarda sergilediği özverili çalışmalarından dolayı minnettarlıklarını ifade etti. Kahramanmaraş'taki deprem bölgesinde yaptıkları yardım çalışmaları için Kevser Vakfı'na "Yol Bitse de Siz Ulaştınız" temalı bir taltif resmi takdim edildi. Bu resim, vakfın arama kurtarma ve yardım faaliyetlerini simgeleyerek, zor koşullarda bile ulaşılması güç bölgelere yardım götürebilmelerinin altını çiziyordu. 

TGTV’nin üyeleriyle dayanışmayı güçlendirme amacıyla yaptığı ziyaret, kurumlar arasında gelecekteki iş birliklerini ve afet durumlarına yönelik ortak stratejileri geliştirme konusunda fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.