TÜM GÖNÜLLÜ KURULUŞLARIMIZI YARDIM KAMPANYASI BAŞLATMAYA DAVET EDİYORUZ !

Ülkemizin tüm gönüllü kuruluşlarına çağrımızdır !

Yardım kuruluşu olmasa da tüm gönüllü kuruluşlarımızı yardım kampanyası başlatmaya davet ediyoruz. Bölgede devlet kurumlarımız ve yardım kuruluşlarımız bulunmaktadır. 

Bu kuruluşlar yardımlarla desteklenmelidir. Afet çok geniş alana yayılmıştır. Ülkemiz ilk defa böyle bir afetle karşı karşıya kalmıştır. İl merkezleri dışında ilçe ve köylerdeki yerleşim yerleri de her türlü yardıma ihtiyaç duymaktadır.

Deprem bölgesi dışındaki her evden bölgeye yardım ulaştırılmalıdır. Enkaz altından kurtulanların sığınabileceği sağlam bina sayısı çok azdır. Soğuktan korunacak giysiye, battaniyeye, çadıra ve sıcak yemeğe ihtiyaç vardır. Durum çok acildir. Sokakta çok sayıda kardeşimiz vardır.

Tüm kuruluşlarımız, ayni yardım kampanyası için kaymakamlıklar, belediyeler, AFAD ve Kızılay ile koordinasyona geçmelidir. Bunun yanında aşağıdaki TGTV üyesi insani yardım kuruluşları hesaplarına nakit yardım yapmaya davet ediyoruz.

İHH, İnsan Vakfı, Deniz Feneri Derneği, Hayrat İnsani Yardım Derneği, Yardımeli Derneği, Yeryüzü Doktorları Derneği, Verenel Derneği