SOSYAL MEDYADA GÖNÜLLÜ TEŞEKKÜLLER İÇİN "ORTAK HESAP" AÇILACAK.

TGTV’nin Gönüllü Teşekküller İşbirliği Programı (GİP) kapsamında başlatılan, Sosyal Medya Çalışma Grubu toplantıları devam ediyor. Grup, 16.03.2023 tarihinde TGTV genel merkezinde çalışma toplantısı yaptı.

TGTV Sosyal Medya Çalışma Grubu, TGTV üye faaliyetlerini, sosyal medya açılacak “ortak hesap” üzerinden genç gönüllülere ulaştırmak için isim çalışması yaptı. Toplantıya, HAK-İŞ, İDSB, MÜSİAD, MMG, ASDER ve TİMAV’ın sosyal medya ve kurumsal iletişim yöneticileri katıldı.   

Toplantıda, TGTV üyelerine yönelik yapılan “Dijitalleşme ve Sosyal Medya Kapasitesi Hazır Bulunurluk” anket çalışmasının ön sonuçları hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Gönüllü teşekkül faaliyetlerinin, genç gönüllülerin ilgisini çekmek üzere, olağan tanıtımlarının dışında, faaliyetin dil, üslup ve görsellerinin yan bir çalışmayla ilgi çekici olarak ayrıca sunulması gerektiği üzerinde duruldu. 

Gönüllü kuruluşlara yönelik olarak yapılacak, dijital dönüşüm ve sosyal medya rehberliği kapsamında hangi başlıklarda eğitimler verilmesi gerektiğine anketin sonuçlarına göre belirleneceği değerlendirildi.