Çanakkale Orman Yangını

Çanakkale'mizde 22 Ağustos 2023 tarihinde başlayan ve halen devam eden orman yangını, milletimizi derinden üzmüştür. ilk andan itibaren yangınla mücadelede için  tüm devlet birimleri, yerel yönetimler, gönüllü kuruluşlar ve vatandaşlarımız büyük bir özveriyle çalışmakta olup, yangın kontrol altına alınmaya çalışılmaktadır.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak, yangını yakından takip ediyor ve  söndürülmesi için yürütülen çalışmalarından dolayı sahadaki tüm ekiplere şükranlarımızı sunuyoruz. Gönüllü kuruluşlarımız da yangın kahramanlarının yanında yer alarak gıda, su ve lojistik gibi önemli ihtiyaçları karşılamaktadırlar.

Birbirimize destek olmaya, acıyı ve sevinci paylaşmaya devam ettiğimiz sürece, hiçbir zorluk, üstesinden gelemeyeceğimiz kadar büyük değildir. Yangından etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, normale dönüş için yapılan cansiperane mücadelenin sonuç vereceğini ve Yüce Allah’ın inayetiyle yangının en kısa sürede söndürüleceği inancımızı kamuoyuna arz ederiz. Saygılarımla, 

Mehmet Yıldız

TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı