TGTV, İlkseç Vakfı'na Kahramanmaraş Deprem Faaliyetleri İçin Taltif ve Teşekkür Belgesi Verdi

İstanbul, 17 Kasım 2023 - Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Tuğrul ile Metin Uçar'ın katılımıyla, İlkseç Vakfı'nı Bayrampaşa'daki merkezinde ziyaret etti.

Bu ziyaret, Kahramanmaraş deprem bölgesinde gerçekleştirdikleri yardım ve destek faaliyetlerini değerlendirmek ve takdir etmek amacıyla düzenlendi. İlkseç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Ulvi Uzunlar, Vakıf Başkan Yardımcısı Kemal Eftal Kabaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Demir, Vakıf Genel Sekreteri Zülkar Furkan Yıldız, İlkem Müdürü Abdullah Uzunlar ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gündoğmuş'un da hazır bulunduğu bu ziyarette, iki kurum arasındaki iş birliği ve Kahramanmaraş Depremi'nde gerçekleştirilen yardım çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. 

TGTV, İlkseç Vakfı'nın deprem bölgesinde sergilediği  çabaları ve topluma sağladığı destek için takdirlerini ifade etti. Ali Ulvi Uzunlar, İlkseç Vakfı'nın Kur'an-ı Kerim, Arapça ve İslami ilimler alanında odaklanarak, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik eğitim programları  yaptığını aktardı. İlkseç  Vakfı yurt binasında öğrencilere, sosyal imkanlar, iaşe, ibadet ve spor imkanları sunularak,  okul eğitimi destek programları verildiği, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlandığı söylendi.

Bu ziyaret, iki kurum arasında mevcut iş birliğini pekiştirerek, gençlerin, gelecekteki afet durumlarında daha etkin bir şekilde yardım ve destek çalışmaları içinde nasıl bir rol oynayacağı hususu değerlendirildi. 

Ziyaret, TGTV Başkanı Mehmet Yıldız’ın, İlkseç Vakfı Başkanı Ali Ulvi Uzunlar ’a İlkseç Vakfı’nın deprem bölgesi faaliyetlerinden dolayı teşekkür ve taltif belgesi vermesiyle sona erdi.