TGTV, 2 NOLU BARO'YU VE KADEM'İ ZİYARET ETTİ

24.01.2023

BARO ZİYARETİ


TGTV  Kurucular Kurulu Başkanı Av. Hamza Akbulut ile Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Yıldız, 24 Ocak 2023 tarihinde, 2 Nolu Baro Başkanı Av. Yasin Şamlı’yı baro genel merkezinde ziyaret ettiler. TGTV İcra Kurulu üyeleri Hikmet Yıldırım, Nail Çamcı, Bülent Şen ve Muhammet Taha Özdemir de ziyarette hazır bulundular. Baro genel sekreteri Av. Nurcan Yanardağ ve Av. Kemal Kaya da ziyarette yer aldılar.


Ziyarette, baro başkanı tebrik edildi ve TGTV çinili tabağı takdimi yapıldı. Baro ile TGTV’nin ortak yapılabilecek faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret, çekilen heyet fotoğrafının ardından sona erdi.

KADEM ZİYARETİ

TGTV  Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Yıldız, KADEM  Yönetim Kurulu  Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu’nu KADEM genel merkezinde ziyaret etti. Yıldız’a, TGTV İcra Kurulu üyeleri Hikmet Yıldırım, Nail Çamcı  ve Bülent Şen eşlik etti. KADEM heyetinde ise yönetim kurulu üyeleri, Ebru Aracı, Dr. Betül Özel Çiçek, Nurhayat Kızılkan ve Zeynep Temizer Atalar yer aldı.
Ziyarette Yıldız, KADEM Yönetim Kurulu  Başkanı’na TGTV çinili tabağı  takdim etti. TGTV Başkanı, Gümrükçüoğlu’nu tebrik etti. Yıldız,  “KADEM’in özverili çalışmalarını tebrik ediyoruz” dedi.


Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, kadınların, kız çocuklarının ve sevgi evlerinde kalan küçüklerin hayata tutunma mücadelesinde yanlarında olmaya çalıştıklarını dile getirdi.


Küçük yaşta annesiz -babasız kalan çocukların istikamette kalma sıkıntılarının olduğunu, KADEM olarak bu çocukların yanlarında olduklarını söyleyen, Gümrükçüoğlu, KADEM olarak 53 il temsilcilikleriyle birlikte çocuklara ve kadınlara destek olduklarını aktardı.


Türkiye’nin öncülük ettiği w20 oluşumu içinde yer aldıklarını söyleyen Gümrükçüoğlu, çok hizmet üretilecek alanın olduğu gönüllü işlerde KADEM’in payına da kadın ve çocukların düştüğüne değindi.
Gençlerin, kültür ve sanat alanına yönlendirilmesinin önemine vurgu yapan KADEM Başkanı, bu alanlardaki iş birliklerinde geç kalınmaması gerektiğini hatırlattı.
TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Yıldız, özverili ve enerji dolu çalışmalarından dolayı KADEM’e teşekkür etti.

 
Ziyaret, çekilen heyet fotoğrafının ardından KADEM yayınlarının TGTV heyetine takdim edilmesiyle sonlandırıldı.